Restavracija - pizzeria Amor

Restavracija z 20 letno tradicijo

Restavracija - pizzeria Amor

Restavracija - pizzeria Amor vas s svojimi jedmi in družbo razveseljuje že od leta 1994. Z gostinskim objektom je v domači hiši začel oče in ded Slavko Ajster. Pice smo pripravljali po domačem receptu, v električni peči na kamen, kar je postalo naš prepoznavni znak. Po približno petih letih je oče Slavko, ustanovitelj prve picerije od sotočja Save in Krke proti hrvaški meji, svoj uspešen posel prepustil sinu Borisu.
Boris in njegova žena Majda sta Restavraciji - pizzerii Amor vdahnila nekaj svežine in poskrbela, da se je za njuno kuhinjo razvedelo daleč naokoli. Iz vaškega kotička za druženje ob dobri hrani in žlahtni kapljici, je Amor postal kultno zbirališče znanih športnikov in pripadnikov, predvsem hrvaške, estrade.

V dolgoletni zgodovini so jih med drugim obiskali:
Dražen Ladić, Toni Kukoć, Josipa Lisac, Aki Rahimovski, Nina Badrić in mnogi, mnogi drugi.
 
Za 3. generacijo Restavracije - pizzerie Amor in nadaljevanje uspešne družinske zgodbe, se je pred kratkim odločil Borisov in Majdin sin Sebastian, ki je lokal v celoti prenovil v minimalističnem modernem slogu. Sebastian je sicer profesionalni igralec golfa, tako da so tudi njegovi kolegi golfisti stalni gosti v Novi vas pri Mokricah. Med drugimi se je pri njih večkrat mudila senzacionalna Pia Babnik, ki je na turnirju Chevron Championship v Kaliforniji, poskrbela za nov mejnik in največji uspeh slovenskega golfa. 
 
Vabljeni v Restavracijo - pizzerio Amor, kjer vam bomo hrano in pijačo pripravili in postregli z ljubeznijo.
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.