Catering

Na izbrani lokaciji pričaramo vaše praznovanje z vsemi detajli

Catering

Strokovno poskrbimo za kulinaričen uspeh vaših poslovnih srečanj, družinskih slavij in pogostitev pri vas doma.
 
Restavracija in pizzeria Amor vam nudi vrhunsko pogostitev na dogodku, ki ga organizirate, da lahko sami brezskrbno kramljate z vašimi gosti in skrbite za njihovo dobro počutje.
 
Zagotovo želite na svoje poslovne partnerje pustiti dober vtis, vtis da ste kos vsem morebitnim težavam, svojim ljubim domačim pa ustvariti nepozabne spomine na še eno čudovito družinsko srečanje.
 
Zato je zunanja storitev cateringa, ki vam ga ponujamo, kot ulita za vas. Naša strokovna in izurjena ekipa bo nepogrešljivo poskrbela za vse podrobnosti, ki jih zahteva popolna pogostitev. Vi pa se prepustite izbranim okusom hrane in pijače, zabavajte se s svojimi gosti in preprosto uživajte v trenutku.
 
Za vas in vaše goste bomo pripravili odličen izbor raznovrstnih jedi, s strokovnim osebjem pa zagotovili brezhibnost in popolno zadovoljstvo vas in vaših gostov.
 
Ponujamo vam celosten pristop in individualno obravnavo vsakega posameznega dogodka, ki bi ga želeli organizirati, naj bo to poslovno srečanje, družinsko slavje ali pa pogostitev pri vas doma. S svojimi dolgoletnimi izkušnjami v gostinstvu, smo vaše zagotovilo za nepozabna in brezhibno izpeljana srečanja.
 
Dovolite nam, da vaš dogodek izpeljemo s skrbnostjo pravega poslovnega partnerja, ne zgolj izvrševalca zaupane naloge.

Poslovna srečanja

Pomembnosti poslovnih srečanj ni treba posebej poudarjati. Vaši poslovni partnerji pričakujejo zanesljivost, vrhunsko kakovost, prijetno družbo in odličen posel.
 
Želite organizirati team-building ali piknik, sestanek, poslovni zajtrk, kosilo ali večerjo, morda celo konferenco, seminar ali predavanje? Želite, da vse poteka brezhibno in se bodo vaši poslovni partnerji še dolgo spominjali nepozabnih podrobnosti, ki ločijo dober dogodek od vrhunskega? Želite organizirati dogodek v Sloveniji, ali bi si morda želeli našo storitev zagotoviti v tujini? Boste gostili več sto poslovnežev, ali le peščico njih?
 
Za vse vaše želje smo vam na voljo in imamo zanje zanesljive rešitve. Vaše poslovne partnerje bomo navdušili s kulinaričnimi presežki, ne glede na vrsto dogodka, število povabljenih ali lokacijo. Na željo vam pripravimo tudi jedi prilagojene posebnim zahtevam vaših gostov. Prosili bi vas le, da upoštevate dejstvo, da iz našega delovnega okolja ni mogoče povsem izključiti sledi glutena.

Družinsko slavje

Okrogle obletnice, poroke, rojstne dneve, družinska praznovanja, krste, sv. obhajila, birme, odhode v pokoj … ne glede na priložnost, vedno vam nudimo strokovno pomoč, tako pri organizaciji dogodka, kot pri sami pogostitvi.
 
Za večje število ljudi ali le nekaj najožjih ljubih, naša storitev bo zanesljiva in vam bo omogočala brezskrben užitek v druženju z vašimi gosti.
 
Organizacijo dogodka, okrasitev prostora in vrhunsko gurmansko doživetje prepustite nam. Vi pa se zabavajte s svojimi najbližnjimi, skupaj ustvarjajte nepozabne spomine in se prepustite plesnim ritmom.

Catering na domu

Bolj prisegate na domačnost in intimo vašega doma? Z veseljem vam priskočimo na pomoč in pripravimo vse potrebno v udobju vašega doma.
 
Najnovejši trendi v gostinstvu kažejo na porast povpraševanja po tovrstnih storitvah. Bodisi, da gre za pogostitev vaših prijateljev, sorodnikov, ali za poslovne partnerje, vedno je domačnost, ki jo lahko ponudi le gostiteljev dom, tista pika na i, ki je ni na nobeni drugi, še tako ekskluzivni lokaciji. Ko vaš poslovni partner vidi na polički družinske fotografije, pokale in priznanja s športnih tekmovanj otrok v vitrinah ali pa uokvirjene slike družinskega umetnika, vaš odnos preide na višjo raven od strogo poslovnega, vaš poslovni partner postane tudi vaš domači prijatelj.
 
Na domu bosta za vas skrbela vsaj en kuhar in en natakar. Hrano bomo predpripravili v naši restavraciji Amor, pri vas pa dokončali, predstavili, pripravili pogrinjke in servirali. Ob zaključku bomo vse lepo pospravili in odpeljali. Tako bo vaša izkušnja in izkušnja vaših gostov zgolj nemoten užitek v kulinaričnih dobrotah ob izbrani kapljici, prijetno druženje in poglabljanje odnosov. Mi pa poskrbimo za vse ostalo.
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.