Lokacija

Kolonam in gneči na avtocesti Ljubljana - Zagreb, pred mednarodnim mejnim prehodom Obrežje, se lahko izognete. Ne le izognete, lahko si privoščite pravo majhno gurmansko doživetje.
 
Slovenska vas je manjši mejni prehod v tem delu države, od Obrežja oddaljen pičle 3 kilometre. Tu se, v Novi vasi pri Mokricah, nahaja Restavracija - pizzeria Amor, z več kot 25 letno tradicijo v gostinstvu. Z veseljem vas bomo seznanili z našo bogato ponudbo jedi in pic, po katerih smo znani daleč naokoli.
 
Vabimo vas, da nas pokličete s poti in si rezervirate prostor za nepozabno kosilo, ali zgolj prigrizek na poti. Če bo porcija za vas prevelika, vam jo brezplačno pripravimo za s seboj.  
 
Če ste morda na izletu v bližnjih Mokricah in si želite malce pristnega domačega pridiha, vam v Restavraciji - pizzerii Amor postrežemo s čudovitimi špinačnimi testeninami in vam najljubšo omako.
 
Iz bližnjih Čateških toplic, priljubljene turistične destinacije tako domačih kot tujih gostov, smo oddaljeni 12 km. Po celodnevnem čofotanju v največjem zunanjem bazenskem kompleksu v Sloveniji se odlično prileže rižota z morskimi sadeži, ki vam jo z ljubeznijo pripravimo.
 
Ljubiteljem zgodovinskih biserov zagotovo ne bodo ušle Brežice, s svojim čudovitim renesančnim gradom in Viteško dvorano, ki velja za prvovrstno baročno galerijo z bogato mitološko vsebino. Od Restavracije - pizzerie Amor in zares odličnih pic vas loči le 14 kilometrov.
 
Na vsakodnevni poslovni vožnji iz Ljubljane v Zagreb, vas na 114. kilometru premami idealna priložnost za prigrizek, pico, testenine, kakšen zrezek ali rižoto v čisto prenovljenem interierju priznane Restavracije - pizzerie Amor.
 
Le streljaj s Prilip, kjer se lahko sprostite ob ribolovu ali udeležite malce bolj adrenalinskega tekmovanja v motokrosu, je za pico, rižoto ali nepozabne testenine vedno poskrbljeno.
 
Kaj pa za obiskovalce iz sosednje Hrvaške? Od naselja Novi Zagreb je Nova vas pri Mokricah oddaljena le 27 km, tako si lahko pri nas zagotovite kar vsakodnevno kosilo ali večerjo  .
 
Samobor je prvo večje hrvaško mesto od mejnega prehoda Slovenska vas in je od Restavracije - pizzerie Amor oddaljen zgolj 7 km. 
 
Restavracija - pizzeria Amor, kjer vam bomo hrano in pijačo pripravili in postregli z ljubeznijo.
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.